BETONLOOKVERF_001

Strak, modern en eigentijds; een sfeer die gecreëerd wordt door het gebruik van betonlook verf. Minimalistisch, doch uniek en sfeerbepalend. Met de betonlook verf kunnen zowel muren als woonaccessoires van een decoratieve, eigentijdse betonlook worden voorzien.

De verven van L’authentique zijn luxe, handgemengde producten. Door het gebruik van natuurlijke pigmenten in deze verven kunnen kleuren onderling gering afwijken. Zorg altijd voor voldoende verf en meng restjes altijd met elkaar. Start nooit halverwege het schilderen van een oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijke resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond. Een kleurenstaal is slechts een indicatie van de kleur, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Betonlook verf

Rendement: 17-20 m² per liter, verkrijgbaar in blikken van 1 en 2,5 liter. Beschikbaar in een beperkt aantal kleuren van de kleurenkaart van L’Authentique. Toepasbaar voor binnen gebruik. Spatten? Direct reinigen kan met water. Schrobvast na 30 dagen.

betonlookverfsfeer_001